“Next Time” во чест на 500-годишнината од постоењето на Куманово ја преработи народната песна “Јовка Кумановка”

Дуото “Next Time” во чест на 500-годишнината од постоењето на Куманово ја преработи народната песна “Јовка Кумановка”. За потсетување, “Next Time” претходно ги преработија “Ја излези Ѓурѓо”, “Слушам кај шумат…