Барак Обама на децата во Националната детска болница во Вашингтон им донесе подароци

Поранешниот претседател на САД, Барак Обама во нова улога за Божиќ. Вчера тој на децата во Националната детска болница во Вашингтон им донесе подароци. https://www.facebook.com/glasnaamerika/videos/445401649327097/

ВИДЕО: Обама се сети дека го заборавил телефонот па со трчање се врати по него

Obama Turns Around After Realizing That He Forgot Something https://www.youtube.com/watch?v=ABu5VtMKhfE Дека се уште актуелниот американски претседател Барак Обама е само обичен смртник докажува ова видео, кое ја покажува неговата реакција…