Премиерот Заев ја почна официјалната посета на Романија, средба со премиерката Данчила

https://youtu.be/j2wTk4pQbAo Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев ја почна официјалната посета на Романија, со средба со романската премиерка, Виорика Данчила. Премиерката Данчила соопшти дека во Романија се…