Кристијан Јованов со одличен настап во „Ѕвездите на Гранд“

Кристијан Јованов се претстави со „Волим те“ од Лео Мартин и „Писачу јој писма дуга“ од Здравко Чолиќ, при што ги доби сите гласови од жирито, а како изгледаше сето тоа погледнете во продолжение.

Kristijan Jovanov – Volim te, Pisacu joj pisma duga – (live) – ZG 1 krug 16/17 – 08.10.16. EM 3

Kristijan Jovanov nastap

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s