На Кузњецова и тежеше косата, па ја исече среде меч (видео)

Присутните на мечот помеѓу Светлана Кузњецова и Агњешка Радванска беа сведоци на несекојдневна глетка. Руската тенисерка ја совлада противничката од Полска со 2-1 во сетови, но за време на една пауза помеѓу гемовите направи нешто што ги зачуди сите гледачи на трибините.

Кузњецова извади ножици од својата торба и на среде терен ја ишиша својата коса. Очигледно со тоа и олесна (буквално) па го доби мечот…

na kuznjecova i tezese kosata pa ja isece, на кузњецова и тежеше косата, па ја исече среде меч (видео)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s