Каролина ги претстави своите „Ѕвона“

Каролина конечно нè израдува со нов материјал, а она што претставува вовед во нејзиниот нов албум ветува уште едно антологиско дело. Имено, популарната пејачка штотуку го објави првиот сингл од наследникот на „Македонско девојче 2“, а за темата насловена „Ѕвона“ повторно ги здружила силите со композиторот Николче Мицевски, кој се потпишува на музиката и аранжманот, додека стиховите се дело на Весна Малинова Бабамова.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s