Неопходна доза смеа и љубов во новата песна на SAP Brothers

Браќата Бранко и Влатко Сапламаеви или SAP Brothers, како што е нивниот псевдоним, ја објавија викендов песната „Љубов си ти“, посветена на нивниот пес, златниот ретривер Арон. Песната со позитивен дух е проследена и со шармантно видео, во кое се појавуваат Бранко, Влатко и Арон во приказна, која максимално соодветствува на описот „најпозитивниот музички проект кој што може да се објави во овие денови“, како што SAP Brothers го опишаа овој зафат.

И песната и видеото се необичен микс на музика, хумор, страст и љубов кон златниот ретривер Арон, чувство што совршено го разбираат сите кои имаат кучиња-миленици.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s