Жирито во транс: Мими од Велес со „Судбо моја” направи бум во „Ѕвездите на Гранд”

Во последната емисија од 3 – от круг на „Ѕвездите на Гранд” се појавија 5 Македонци. За тројца од нив ова беше среќна вечер, па така Гоце Бошковски, Марио Арангеловски и Мими Јовановска ќе можеме да ги гледаме во следниот круг. 

Од сите нив особено се истакна Мими, која уште со изведбата на прва песна „Судбо моја” го освои жирито, кое постојано ја бодреше и аплаудираше во текот на изведбата. „Мими ти си лек” – искрено ѝ посочи Вики Миљковиќ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s