(ФОТО) Погледнете како изгледала Моника Белучи пред 30 години

Моника Белучи е родена на 30 септември во 1964 во градот на Кастло во Лама. Започнува да работи како модел за да ги плати студиите за факултет на универзитетот за право во Перуџа.

Филмската кариера ја започнува на почетокот на 90 тите години. Но нејзината популарност започнува да расте во 2000 та година кога игра во италијанскиот филм „Малена“. Во ноември 2007 постанува заштитно лице за Интимисими.

На Инстаграм профилот „History jpg“, кој објавува фотографии од минатото, се појави фотографија од Моника Белучи.

На фотографијата стара 30 години Моника Белучи изгледа неверојатно во црвен фустан.

Од фотографијата може да се забележи дека таа се нема променето а тоа го потврдуваат и бројните коментари од нејзините фанови.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s