Фанк Шуи и Вера Љубојна имаат нова песна

Нов сингл и видео спот!

Најперспективниот бенд кај нас, ФАНК ШУИ, со својот исклучителен талент и константната работа на својот израз, ја одбележаа 2020та продуцирајќи два важни синглови во нивната кариера. МЕТЕОРИ и ВЕТЕР, кои заедно со своите официјални видеа се авторски материјал кој ја мултиплицираше регионалната публика на Фанк Шуи, во рекордно време се позиционираше на најрелевантните топ листи, разгорувајќи го медиумскиот интерес на Балканот.

НЕВРЕМЕ е нов сингл, издаден на 10 март 2021 во соработка со еден од најпрепознатливите и најегзотични женски вокали во поновата македонска историја – Вера Милошевска Јосифовска, кристалниот глас на групата Љубојна и најавтентичната културна фигура на македонскиот мелос .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s