Доктор Вело Марковски ја препеја песната “Налеј Налеј”

Доктор Вело Марковски ги изненади своите фанови на социјалните мрежи. Тој постави статус со линк до видео на Јутјуб и гордо изјавува дека ја снимил својата прва песна, а притоа дава поддршка на уставобранителите:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s