Дино Мерлин промовираше нова песна „Jedan dan, jedna noć“

По првите два сингла „Mi“ и „Dođi“, кои до денес имаат повеќе од 30 милиони прегледи на Јутјуб, Дино Мерлин го издаде својот трет сингл „Jedan dan, jedna noć“, кој исто така ќе се најде на долго очекуваниот дванаесетти албум на Дино.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s