Битолски матурант со два пајтона си го направи ќеифот низ Битола

Матурант од Битола за неговата матура со два пајтона си го направи ќеифот вртејќи цел круг околу Битола. Во едниот пајтон беше тој, во другиот музиката и заедно продефилираа низ битолските улици и чикмаци како на времето….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s