ДЗС ги демантира лажните вести за наводно украдена пила од австриските пожарникари

Дирекцијата за заштита и спасување ги демантира лажните вести за наводно украдена пила од австриските пожарникари.

Како што објавуваат од ДЗС во демантот, веста пласирана од извесен Бојан Петровски на неговиот Фејсбук профил, а преземена од некои портали, е лажна вест.

Лажната вест е повлечена, повеќе не може да се види на фејсбук профилот од Петровски

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s