„Ваков таков“-нова песна на ДНК во соработка со Young Dadi

Панчо и Андреј од ДНК не застануваат, повторно со ново музичко парче, ново и нешто поинакво за своите фанови.

Станува збор за синглот „Ваков таков“, кој всушност е и прва соработка со Young Dadi, трап артист чие време допрва доаѓа.

Текстот на песната е со потписот на Панчо и Young Dadi, додека музиката е заедничко дело на Панчо, Лазе и Борис Какуринов од Дупер. Зад аранжманот стои Лазар Цветкоски со мала помош од Борис, во чие LCV студио и е продуцирана и снимена. „Ваков таков“ е мастеризирана во Лондон од страна на Streaky, а веќе стандардно песната е пуштена во исто време и со спот, снимен од Пако, а спакуван од Ѓуле.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s