Владо Јаневски објави спот за најновата песна „Љуби, љуби“ (Видео)

Поп ѕвездата Владо Јаневски го промовирше спотот за неговата песна „Љуби, љуби“. Се работи за нумера од неговиот последен албум, а беше објавена минатата година на роденденот на пејачот. Спотот е сниман минатиот месец на локации во Скопје.

Како и обично музиката и текстот се негови, но овој пат аранжманот и продукцијата ја направи неговиот стар соработник Борис Ѓурѓевиќ, лидерот на легендарната хрватска денс група „Колонија”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s