Благој Блаж Маротов ја промовира новата песна со видео спот (Видео)

Неодамна Благој – Блаж Маротов ја промовираше својата најнова песна под наслов “Нека се вратат времиња златни”. Како што откриваат од неговиот тим, текстот за оваа песна е на веќе проверениот и докажан Цане Трајчевски, додека пак музиката, аранжманот и снимањето на оваа нова песна се дело на Маротов, долгогодишен музичар и кантавтор.

Со самата промоција на новата песна, Блаж го промовираше и видео спотот за истата кое што е пак изработено од продукција “Валови”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s