Слаткаристика со нова песна „Безобразна си ти“… преминува ли во турбофолк?

Македонската музичка ѕвезда Слаткаристика објави нова песна насловена „Безобразна си ти“. Текстот е дело на самиот рапер, додека како автори на музиката се потпишуваат раперот и Роберт Билбилов. За песната е направен и видеоспот, а дел од сцените се снимени во Софија, Бугарија. Уживајте!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s