Министерот изврши увид – И во вечерните часови изградбата на експресниот пат Градско – Прилеп

Министерот Бочварски на Фејсбук – “И во вечерните часови изградбата на експресниот пат Градско – Прилеп се одвива со силно темпо и мобилизација на тешка механизација.

На лице место вечерва присуствував и поразговарав со вработените на позицијата каде се работи на пробивањето на тунелот во Фаришката клисура.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s