Првиот национален саем за храна и пијалоци – “Вкуси ја традицијата” ќе се одржи во сабота (12.11.2022 година) во Градскиот парк во Скопје

📣Со големо задоволство го најавуваме Првиот национален саем за храна и пијалоци – “Вкуси ја традицијата” кој ќе се одржи во сабота (12.11.2022 година) во Градскиот парк во Скопје.

👉200 производители, 40 локални здруженија заеднички ќе го презентираат македонското земјоделство и гастрономија.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s