Арсовска добивала закани од Мицкоски: Кога ќе станам премиер, ќе те влечеме по улици (ВИДЕО)

Данела Арсовска за Мицкоски: „Јас да, сум имала закани од Христијан Мицкоски и тоа конкретно, лично и директно со зборовите: Кога ќе бидам премиер, ќе те влечеме по улиците, ќе го бришеме подот со тебе“.

-Сум имала закани од Христијан Мицкоски и тоа конкретно, лично и директно со зборовите „доколку не го направиш ова, ќе ти се случи тоа и тоа“. „Во првиот момент кога ќе станам премиер ќе те влечеме по улици, ќе го бришеме подот со тебе“. Верувам дека не жена, ниту еден човек не треба да биде ставен под таков притисок. На оној што ги искажува овие закани не треба да му се дозволи ниту еден момент да биде во функција, во која што ќе може да ги исполни овие закани, посочи вечерва Арсовска во „Само интервју“ на Канал 5 телевизија.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s