Бојан Миовски се најде во тимот на колото и е играч на колото во Шкотска

Македонскиот фудбалер Бојан Миовски имаше феноменален настап за Абердин под водство на новиот тренер и постигна два гола во триумфот над Мадервел (3-1) и тоа му донесе признанија.

Репрезентативецот се најде во тимот на колото во Шкотска. Истовремено, Миовски го понесе и епитетот играч на колото во најквалитетното натпреварување во островската земја.

Тимот на колото е објавен на интернет-страницата на натпреварувањето во Шкотска.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s