Саша Матиќ доаѓа во Крива Паланка

Eдна од најголемите балкански sвезди на 14 април гостува во познатиот кривопаланечки угостителски објект Воденица 3.

Не пропуштајте резервирајте на време, велат организаторите.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s