„Парни ваљак“ ја објави првата песна со новиот пејач Игор Дрвенкар (Видео)

Вчера и во македонскиот радиски етер, како и долж целиот регион, беше емитуван новиот сингл на загребскиот легендарен состав Парни ваљак – „Моја глава, моја правила“. Во Македонија, синглот ексклузивно го емитуваа: Македонско радио – прва програма, Радио Г, Метрополис Радио Мрежа, Бубамара и Скај радио.

Ова е прв сингл на Парни ваљак, снимен без сјајниот вокал на Аки Рахимовски, кој лани ненадејно почина. Овој пат во улога на новиот пејач на Парни ваљак го слушаме младиот и талентиран Игор Дрвенкар.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s