2Бона и THCF имаат нов сингл, “Drugovi”

2Бона (2Bona) заедно со музичката група THCF од Србија имаат нов сингл. Песната се вика „Drugovi“ (Другари).

Наша слободна проценка е дека оваа трака ќе ги запали балканските, а и не само балканските клубови.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s