ВИДЕО: „Кој да ми запее“ – дует на Каролина и Џош Стоун во Градски парк во Скопје

Светски познатата пејачка Џош Стоун која неодамна настапи на Скопскиот џез фестивал на својата Фејсбук страница објави видео од дуетот снимен во Градскиот парк во Скопје. На видеото таа заедно со Каролина Гочева и музичари ја изведуваат „Кој да ми запее“ на Гочева.

Joss Stone Karolina Goceva

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s