Дали тој воопшто старее? Погледнете како изгледа Лени Кравиц на 56 години

Насловната на страница од најновиот број на списанието „Men’s Health“ овој пат ја красеше еден од најпосакуваните мажи во светот.

Лени Кравиц и во 56-тата година од животот има тело какво што би посакале многу мажи.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s