(ФОТО) Лепа Брена изгледа 20 години помладо откако направи драстична промена на својот имиџ

Лепа Брена ја смени фризурата, а нејзиниот нов имиџ ги воодушеви сите, па пејачката доби бројни комплименти за нејзиниот изглед.

Имено, пејачката неодамна беше на Златибор, а веднаш по враќањето отиде кај познатиот белградски фризер Мирослав Луковиќ, попознат како Мистер Х, да ја среди косата.

Таа се решила за драстична промена, па затоа значително ја осветли и скрати косата.

Задоволна од својот изглед, Брена позираше со фризерот и тоа насмеана, и ја покажа својата нова фризура.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s