(Видео) Ѕирнете зад камерите додека Лила се шеташе во фустан со шлиц до колкот

Висок шлиц кој доаѓа до нејзиниот колк, ги исткна нејзините нозе,а Лила едноставно доминираше во новогодишниот моден едиторијал.

Лила Филиповска пред неколку дена во соработка со една позната македонска „модна куќа“ сними празничен едиторијал во кој шеташе како по модна писта пред накитената елка, а сега покажа како сето тоа изгледало зад камерите.

Високиот шлиц одеше дури до задникот на водителката, па таа мораше со раката да го држи за да не покаже повеќе одколку што треба.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s