Азис некогаш носеше високи потпетици и куси здолништа – денес тој е вистински МАЖ!

Тој предизвика вистински бум на Балканот, а некои српски пејачи започнаа да соработуваа со него.

Со години ги поместуваше границите на естрадата и со тоа стана голема ѕвезда. И поради него поединци сфатија како изгледа шоу бизнисот.

Азис во последните години реши целосно да се смени, почна да оди во теретана, вежба на своето тело. Тој го тргна својот претпознатлив изглед на жена, денес е вистински мачо мен и е по маженствен од повеќето негови колеги.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s