(Фото) Кристина Димитријевска во танга бордаше на Шапка

Манекенката Кристина Димитријевска се соблече на Попова Шапка во бела танга. Таа не криеше дека се забавува и покрај студот и на социјалните мрежи објави неколку фотки со даска за бордање.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s