(ФОТО) „Вујче мој…“: Огнен Здравковски на раката го истетовира маестро Џорлев

Внукот на Зоран Џорлев, Огнен Здравковски е млад македонски пејач кој откако почина неговиот вујко, постојано го привлекува вниманието на јавноста со пораките кои ги објавува во негова чест.

Огнен на раката го истетовирал виолинистот Џорлев, кој за жал прерано нè напушти уште првиот ден од годинава, како последица од Ковид-19.

„Вујче мој, додека сум жив и ти ќе живееш секогаш со мене… До следно видување“, напиша Огнен во описот на фотографијата која ја објави на својот Инстаграм профил.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s