(ВИДЕО) Владо Јаневски: Јас сум волк самотник!

Владо Јаневски е македонска музичка ѕвезда, во ексклузивно интервју за естрадниот магазин Бекстејџ неколку пати досега има изјавено дека генерално слабо се дружи со луѓе, научил да му биде забавно сам со себе, а неговата куќа ја вика тврдина.

Jаневски е познат по тоа што пишува најубави љубовни стихови. За своите песни, тој вели дека се автобиграфски и секоја од нив има некоја своја приказна.
Во последното интервју кое го даде за магазинот зад сцената Јаневски ги откри сите тајни кои се поврзани за најлудата ноќ и за тоа кога тој престанал да верува во дедо мраз, но и откри една анегдота од новогодишен настап.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s