(ФОТО) Антониа Гиговска позираше топлес – градите ги покри со рацете

Младата македонска пејачка Антониа Гиговска својата линија ја доведе до совршенство и сега ужива да се фотографира полугола.

Таа е задоволна од своето тело и често објавува и провокативни фотографии.

Овој пат изненади со фотографии на кои позира без маичка и градник, а градите ги има покриено со своите раце.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s